• Novato
uhnmki Desene animate Autocolante de Perete Urs Luna de Nori Stele Decalcomanii de Perete Decor pentru Decor de Perete (B)

uhnmki Desene animate Autocolante de Perete Urs Luna de Nori Stele Decalcomanii de Perete Decor pentru Decor de Perete (B)

El rating de la mercancía:
RON 24.20

Disponibilitate
El producto está disponible

✿Mare qualty material, durabilitate, de încredere, modă și drăguț, nu demage pentru perete. ✿Crea mână un efect de vopsea pe perete.Adauga un festiv viață și personalitate oricărui spațiu. ✿Puteți poziționa așa cum le doriți, complet personaliza propriul stil. ✿Acest produs poate fi atașat direct la pereți, ceramica, sticla, geam, mobilier, oglinda, masina, orice plat chiar și pe suprafețe netede. ✿ Dacă aveți orice nefericirea despre această achiziție, vă rugăm să dați click pe "vânzător de contact" buton în contul dvs. pentru a e-mail-ne, noi vom rezolva pentru tine de a lua o dată mesajul tău până când sunteți mulțumit.Caracteristică : se Aplică un perete, mobilier sau orice uscat chiar și de suprafață.Potrivit pentru interior sau pentru exterior.Un cadou simplu, poate merge un drum lung.Ele sunt cea mai buna alegere pentru cadouri aniversare, cadouri de Crăciun și cadouri de vacanță.Ocazii : Dormitor, Stând Room Package incluse : 1 Set Perete Sticker Notice : Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți unele diferențe datorate manuală de măsurare.Vă mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades