• Novato
16 Culoare Lipici Solid Platou, 16 Culori Gel De Unghii, Goale De Colectare Lipici Solid Nou Platou, La Modă Maro Glitter Gel Lac De Unghii, Lac De Unghii Cu Gel, Unghii Cu Gel, Kit, Trimite Unghii Stilou (Stil 1)

16 Culoare Lipici Solid Platou, 16 Culori Gel De Unghii, Goale De Colectare Lipici Solid Nou Platou, La Modă Maro Glitter Gel

El rating de la mercancía:
RON 46.44

Disponibilitate
El producto está disponible

【16 Culori Gel de unghii】 : Acest lac de unghii set are 16 culori, toate culorile sunt foarte elegant si potrivit pentru orice lucru de zi cu zi și, datând de ocazie, toate de culoare care aveți nevoie este inclus. 【16 Culori Gel de unghii】 : Acest lac de unghii set are 16 culori, toate culorile sunt foarte elegant si potrivit pentru orice lucru de zi cu zi și, datând de ocazie, toate de culoare care aveți nevoie este inclus. 【Întărire rapidă și Ușor de Aplicare 】 : Vindecarea sub UV/Led Lumina pentru doar 30- ' 60, după lac de unghii gel aplicație.Urmați instrucțiunile, puteți ambarcațiune cu ușurință propriul dvs. de unghii și scoate-le. 【Siguranță și Sănătos Cumpărare】 Gel polish kit-ul este fabricat din rășină naturală și fără toxine ingredient,care comtributes sale excelente de tenacitate și de a face în condiții de siguranță pentru tine a creat unic si atractiv nail art.Nu este nevoie să vă faceți griji că v-ar strica unghiile.Doar fă-o fericită achiziție și bucurați-vă de arta ta unghiilor. 【Siguranță și Sănătos Cumpărare】 Gel polish kit-ul este fabricat din rășină naturală și fără toxine ingredient,care comtributes sale excelente de tenacitate și de a face în condiții de siguranță pentru tine a creat unic si atractiv nail art.Nu este nevoie să vă faceți griji că v-ar strica unghiile.Doar fă-o fericită achiziție și bucurați-vă de arta ta unghiilor. 1. Ingrediente sănătoase, miros redus, non-toxic 2. Practic culori 3. Portabil și ușor de utilizat Specificatii Produs : termen de Valabilitate : 3 ani Caracteristici : lipici solid Textura : masiv și care curge non-conținut Net de : 1.5 g*16 culoare : Mocha Piersic, Pictură în Ulei de Orz (16colors) pachetul include : 1/2*16 culori gel de unghii +1* pen Memento : 1. Nu este disponibil pentru femeile gravide 2. Nu va fi ușoară aberatiile cromatice din cauza la lumină și ecran.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades