• Novato
Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei P Inteligente (2020) Mirren Textura Crazy Horse Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri si Portofel (Culoare : Albastru)

Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei P Inteligente (2020) Mirren Textura Crazy Horse Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport

El rating de la mercancía:
RON 64.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Capacul Barei De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Simplu și ușor, confortabil, ușor de transportat.2. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală.3. Funcționale sloturi pentru carduri și să stea ,convenabil pentru utilizarea .4. Acces facil la toate porturile si butoanele fara a scoate caz.5. La primirea semnalului de bine.Notă : imaginea este doar pentru referință, produsul real este supusă titlul model.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades