• Novato
ZCSMTZ Femeie Avatar 3 Autocolant de Perete Cameră Decor de Perete de Vinil Autocolante Decal Art Decor Perete Autocolante Murale pentru Camera de zi Tv de Fundal de Acasă în Adolescență,Fete,Băieți Dormitor,cameră de Joacă (20X20CM)

ZCSMTZ Femeie Avatar 3 Autocolant de Perete Cameră Decor de Perete de Vinil Autocolante Decal Art Decor Perete Autocolante Murale

El rating de la mercancía:
RON 76.00

Disponibilitate
El producto está disponible

[Va ajunge] : Un autocolant foarte frumos, Se vor aplica cu ușurință pentru pereti, ferestre, oglinzi, usi, mese si multe alte suprafete netede.Dacă nu aveți dimensiunea care aveți nevoie, puteți să-mi trimiteți un e-mail, nu pot găsi dimensiune sau model ai nevoie pentru tine. [DESIGN] : Adauga un dram de individualizare cu nume personalizat și de a aduce orice zonă, cum ar fi cabina ta, prea viață.Datorită diferite monitoare, culoarea afișată poate fi diferită de cea reală.Produsul real va prevala. [STRES GRATUIT] - Noastre autocolante de perete sunt una dintre cele mai simple, elegante și cele mai cost-friendly moduri de a decora spatiul tau. [CALITATE] : vinil pentru utilizarea în interior și a făcut cu un detașabil, fără reziduuri adeziv pentru a asigura suprafața respectați-le pentru a rămâne curat, dacă vă decideți pentru a elimina în viitor. [O Viață Bună Începe Acum] : design Concis, combinând funcția, estetica, și de protecție a mediului într-unul, fin sculpta fiecare detaliu?aducându-vă o nouă experiență de viață.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades