• Novato
GYMEIJYG Alpinism Net, Scara Parapet Anti-Căderea Netă Poliester Copil Plasă de Siguranță Reutilizabile în aer liber Cânepă Frânghie Decor Net (Culoare : Multi-colorate-10mm, Dimensiune : 6x6m)

GYMEIJYG Alpinism Net, Scara Parapet Anti-Căderea Netă Poliester Copil Plasă de Siguranță Reutilizabile în aer liber Cânepă Frânghie

El rating de la mercancía:
RON 124.60

Disponibilitate
El producto está disponible

[Coarda Plase de material]Realizate din funie de nylon, împletit și strâns.Simplu și frumos, puternic, rezistenta la impact, rezistenta la temperaturi ridicate. [Decor Net] poate preveni obiecte, copii, etc. de la care se încadrează, de a oferi siguranță bun, și de a proteja trecătorii de la leziuni accidentale. [Decor de perete] plase de Pescuit sunt foarte frumoase decoratiuni de perete.Îl puteți folosi ca o fotografie de perete împreună cu fotografii, pune fotografiile preferate sau decoratiuni pe mare plasă de pescuit. [Aplicații] Potrivit pentru construirea de protecție de siguranță, terenuri de fotbal, teren de garduri, balcoane, scari, securitate, decor, etc. [Ușor de utilizat] Acesta poate fi șters în mod direct cu un prosop și săpun, sau pot fi spălate în mod direct.Acesta poate fi pliat si depozitat atunci când nu este în uz. ★De protecție, material moale, usor, plasă de multi-strat de țesut, rafinat, de cabluri și de manoperă fin.★Potrivit pentru diverse scene, scari, balcoane, gradinite, parcuri de distracții, facilități publice, etc., poate fi folosit pentru a proteja siguranța de copii.★Siguranta : Mulți copii și animale de companie intră accidental în jos, să ne anunțați că siguranța copiilor și a animalelor de companie nu poate fi ignorat.★Nume produs : Material : Polyester Spacing : 15 CMRope grosime : 4/6/8/10mm Size : (poate fi personalizat)★Ambalare include : -1x Climbing net★Siguranță memento : vă Rugăm să verificați plasă de siguranță în mod regulat pentru a preveni pericolele ascunse cauzate de diverși factori externi sau factorii umani, și înlocuiți-l în timp.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades