• Novato
Crissel HD Dantelă Transparentă Față Peruci Păr Uman, 150% Densitate Pre Smuls cu Copilul Păr, Brazilian Direct 13x4 Dantela Frontal Peruci Păr Uman pentru Femeile de culoare de Culoare Naturala(26 Inch)

Crissel HD Dantelă Transparentă Față Peruci Păr Uman, 150% Densitate Pre Smuls cu Copilul Păr, Brazilian Direct 13x4 Dantela

El rating de la mercancía:
RON 409.32

Disponibilitate
El producto está disponible

❤Par Material : Brazilian Parul Drept virgin păr uman, peruci fata dantelă,sănătos și vibrant,confortabil pe piele. ❤Peruca Detalii : 150% Densitate mare,plin și gros de 10-22inch păr uman, peruci fata dantelă,mai natural parului cu par de copii. ❤Calitatea părului : Brazilian păr uman, peruci fata dantelă,acces gratuit la vărsare,fara chimicale moale și sănătos.Poate fi îndreptat,albite,vopsite și reorganizată după cum doriți. ❤Proces produs : 13*4 Dantela Frontale, Închidere cu Bătătură,Jumătate mașină de bătătură capul.Foarte curat, natural, moale și dublu puternic. 4. Crissel Păr urmărește întotdeauna pentru o mai bună calitate a Parului și de a pune clienții pe primul loc. -.Crissel Păr Au Vândut Păr Uman Mulți Ani, Avem Propria Noastră Fabrică Care Au Producător de Profesionist cu Înaltă Tehnologie și experiență Bogată, Ne-am Dedicat pentru a Produce Păr Uman cu Înaltă Calitate.Crissel Păr materii prime adoptă 100% neprelucrate Brazilian Remy de păr uman, care te face restyle liber.Original culoare natural poate fi vopsit, decolorat,ondulat, indreptat,și reorganizată ca o va face.O atingere moale și netedă va face sa-l iubesc la prima vedere.Dublu mașină de bătătură tehnologia face durabil.Nici o vărsare, nu incurca si plin gros se termină.Niciunul proces chimic face prietenos cu pielea. .Q1 : Este Parul Poate fi Indreptat si Restilizat?.A1 : Da poate fi Îndreptat și Restilizată,va rugam sugera 150 ℃,chiar și Părul Uman va fi ars, dacă Temperatura este prea Mare.Vă rugăm să Ridica Temperatura încetul cu încetul să-Text-o Primul.Q2. Cât timp a trecut?.A2 : depinde de întreținere (în general de 6-12 luni).Trata ca pe propriul păr cu sfaturi de îngrijire a părului și de a face regulat de spalat cu balsam poate face, de obicei, parul mai lung.Q3 : Ce culoare de par?.A3 : Toate Parul este de Culoare Naturala.Toate Elementele sunt de Fotografiere Reală.Pentru Afișare, Lumina, din Motive de Mediu Poate fi o Ușoară Abatere de Fenomen, de Asemenea, Înainte de Planul Tău de a Comanda, ne-ar Putea Cere să-Imaginea Reală , ceea Ce App 86 19837416158.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades