• Novato
Telefon mobil Caz de Mare pentru Galaxy A90 5G Galvanizare Oglindă Orizontală Flip PU Caz din Piele cu Suport(Argint) (Culoare : Albastru)

Telefon mobil Caz de Mare pentru Galaxy A90 5G Galvanizare Oglindă Orizontală Flip PU Caz din Piele cu Suport(Argint) (Culoare

El rating de la mercancía:
RON 47.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Acoperire Completă Caz.Rezistent La Apa Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire.Greu De Cazuri. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Caz Telefon Bun Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Design perfect-fit precizie pentru telefonul tău. 2. Simplu, confortabil, ușor de transportat. 3. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală. 4. În mod adecvat protejează dispozitivele de normal zgârieturi, murdărie, uzură. 5. Toate butoanele și porturile sunt ușor de accesat. 6. La modă.Datorită viclean design, artistic galvanizare oglindă design, cazul este foarte elegant și popular.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades