• Novato
TDDGG Leopard Os China Set de Cafea din Portelan Set de Ceai Oală Cana Cana Ceramica Set de Baut Cafea Set Cana (de Culoare : B, Dimensiuni : Ca imagine arată)

TDDGG Leopard Os China Set de Cafea din Portelan Set de Ceai Oală Cana Cana Ceramica Set de Baut Cafea Set Cana (de Culoare :

El rating de la mercancía:
RON 167.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Plăcut pentru ochi, ingenios lucru.Rafinat de potrivire vă permite să experiență un farmec diferit.Mâner cupa și cupa corp se potrivesc bine și ferm.Decor Elegant și plăcut inimii sunt sufletul ceramice de frumusete.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc. Plăcut pentru ochi, ingenios lucru.Rafinat de potrivire vă permite să experiență un farmec diferit.Mâner cupa și cupa corp se potrivesc bine și ferm.Decor Elegant și plăcut inimii sunt sufletul ceramice de frumusete.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc. Material : Porcelain Packing lista : 1 set * cupa.Observație : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-2-3% de eroare.Înainte de a licita, asigurați-vă că nu te superi.2. Culoarea poate varia de la monitoare diferite, vă rugăm să consultați produsul real.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades