• Novato
YFQHDD Nordic din Fier Forjat Cârlig de Depozitare Rack Fata Desktop Acasă Cercei Colier Bijuterii de Stocare Negru Rack de Afișare (Culoare : Negru)

YFQHDD Nordic din Fier Forjat Cârlig de Depozitare Rack Fata Desktop Acasă Cercei Colier Bijuterii de Stocare Negru Rack de Afișare

El rating de la mercancía:
RON 306.90

Disponibilitate
El producto está disponible

Proiectarea de cârlig poate mai bine clasifica agățat ornamente pentru a preveni incurcatura.Open rack de afișare stocare este clar dintr-o privire, care este convenabil pentru preluarea și utilizarea în viață.Baza este plasat în mod constant și nu deteriora desktop.Cârligul este neted și gros, nu doare accesorii, și este durabil.Poate stoca chei, ceasuri, coliere, bijuterii, etc. Proiectarea de cârlig poate mai bine clasifica agățat ornamente pentru a preveni incurcatura.Open rack de afișare stocare este clar dintr-o privire, care este convenabil pentru preluarea și utilizarea în viață.Baza este plasat în mod constant și nu deteriora desktop.Cârligul este neted și gros, nu doare accesorii, și este durabil.Poate stoca chei, ceasuri, coliere, bijuterii, etc. Specificatii : - Culoare : negru / auriu - Dimensiuni : așa cum se arată în imagine - Material : Fier - Stil : Nordic - Numărul de etaje : 2 etaje - Greutate : aproximativ 0,3 kg Package lista - 1 * Bijuterii de stocare și de afișare rack Notes : 1. Vindem doar produse principale, nu alte produse.2. Din manualul de măsurare este necesar, vă rugăm să lăsați un spațiu de 1-3 cm.3. Din cauza ecran diferențe, culoarea poate fi ușor diferită de temperatura de culoare, vă rugăm să permiteți.Reamintesc : După primirea de ambalare, vă rugăm să verificați ambalajul și produsul cu atenție.Dacă elementul primit este defect sau are orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru a rezolva problema.Vom răspunde cât mai curând posibil și de a face cele mai bune noastre pentru a satisface nevoile dumneavoastra!Pentru că lumina este diferit de ecran, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.

Specificații declarate

- Color:
black / gold
- Size:
as shown in the picture
- Material:
Iron
- Style:
Nordic
- Number of floors:
2 floors
- Weight:
about 0.3 kg
Package list :
- 1 * Jewelry storage and display rack :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Because the light is different from the screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :

Complementele la marfă

Las novedades