• Novato
3M Scotch 898 Film din Polipropilena Banda cu Incandescență, 380 kg/rezistenței la Tracțiune, 60 yds Lungime x 3 Latime (Cazul 12)

3M Scotch 898 Film din Polipropilena Banda cu Incandescență, 380 kg/rezistenței la Tracțiune, 60 yds Lungime x 3 Latime (Cazul

El rating de la mercancía:
RON 681.18

Disponibilitate
El producto está disponible

Rola Wx L : 3" x 60 Metri.Grosimea Mil : 6.4. Cazul Cantitate : 12. Comanda în cazul în care cantitatea specificată, la prețuri de fiecare. 3 M Scotch 898 de Înaltă Performanță de Sticlă cu Filament de Bandă este întărită de-a lungul lungimii sale continuă cu fire de sticlă de Scotch filamente să dea foarte mare rezistență la tracțiune.Transparent Scotchpro sprijinul film oferă o excelentă la abraziune, umiditate și rezistență la uzură.Adeziv agresiv special formulat pentru a oferi performanta echilibrata din cauza aderență ridicată și pe termen lung a deține putere. 50 uncii per inch lățime de aderență la oțel. 3% alungirea la rupere.Poliester suport și adeziv de cauciuc.Comanda în cazul în care cantitățile specificate, pretul pentru fiecare.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades