• Novato
2-Lumina Everest corp de Iluminat stalp de Exterior iluminat și Pol, din Aliaj de Aluminiu Externe Parcare Curte de Iluminat de Înaltă Stâlp de iluminat Stradal Impermeabil Poarta Felinar IP54 E27 (Dimensiuni : Inaltime 2,70 m)

2-Lumina Everest corp de Iluminat stalp de Exterior iluminat și Pol, din Aliaj de Aluminiu Externe Parcare Curte de Iluminat

El rating de la mercancía:
RON 33.98

Disponibilitate
El producto está disponible

★Antic industriale strada felinarului, cu design elegant creează o atmosferă intimă și romantică, ideală pentru creșterea pe timp de noapte vizibilitatea și siguranța de iluminat. ★Calitate de metal material aluminiu, antirugină și rezistent la apa, practic și durabil,poate arăta starea de spirit a mediului, potrivit pentru cele mai multe persoane aleg. ★Internaționale standard E27 lampă titularului,tensiune de alimentare : 110 ~ 240 V,Tip Bec : lampă cu incandescență, LED-uri,lămpi de economisire a energiei. ★În aer liber de iluminat post lumină ușor de instalat : include toate componentele hardware de montare pentru instalare rapidă și ușoară. ★"" angajament dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul sistemului de e-mail și vă vom oferi cele mai bune soluții.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades