• Novato
TDDGG Europene Cana Ceramica de Cafea Set de Ceasca de Cafea Ceasca de 6 Piese Set de uz Casnic de Flori Ceașcă de Ceai Farfurie Lingura de Cana (de Culoare : A, Dimensiuni : Ca imagine arată)

TDDGG Europene Cana Ceramica de Cafea Set de Ceasca de Cafea Ceasca de 6 Piese Set de uz Casnic de Flori Ceașcă de Ceai Farfurie

El rating de la mercancía:
RON 67.20

Disponibilitate
El producto está disponible

Plăcut pentru ochi, ingenios lucru.Rafinat de potrivire vă permite să experiență un farmec diferit.Mâner cupa și cupa corp se potrivesc bine și ferm.Decor Elegant și plăcut inimii sunt sufletul ceramice de frumusete.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc. Plăcut pentru ochi, ingenios lucru.Rafinat de potrivire vă permite să experiență un farmec diferit.Mâner cupa și cupa corp se potrivesc bine și ferm.Decor Elegant și plăcut inimii sunt sufletul ceramice de frumusete.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc. Material : Porcelain Packing lista : 1 set * cupa.Observație : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-2-3% de eroare.Înainte de a licita, asigurați-vă că nu te superi.2. Culoarea poate varia de la monitoare diferite, vă rugăm să consultați produsul real.Poate prepara toate tipurile de ceai, cafea, etc.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades