• Novato
2 Buc Lenjerie de corp Șosete Sertar Organizator, Pliabil Dulap Organizatorii Cutii de Depozitare ,Nailon Dulap 6 Compartimente de Depozitare Box Set ,pentru Lenjerie de corp, Șosete, Ciorapi, Eșarfe, Cravate și Sutiene (Gri 2PC)

2 Buc Lenjerie de corp Șosete Sertar Organizator, Pliabil Dulap Organizatorii Cutii de Depozitare ,Nailon Dulap 6 Compartimente

El rating de la mercancía:
RON 24.20

Disponibilitate
El producto está disponible

♘【VALOAREA PACHETULUI】 : Lenjerie de corp cutie de depozitare set contine 2 produse, 6 celule sutien cutii de depozitare×2,. ♘【DIMENSIUNE CAIETUL de sarcini】 : 32 x 32x 12 cm(12,6 x 12.6 x 4.7 inch). ♘【NAILON MATERIALE】 : dulap sertar separator este realizat de înaltă calitate, material nailon, puternice și durabile, moi si usoare, de trei-dimensional partitie, nu este ușor să se deformeze, și nu se va prăbuși după utilizare, ușor pentru a stoca sutiene, chiloți, șosete, cravate, prosoape, etc. ♘【SPORIND DESIGN】 : compartimentul interior este mărită și capacitatea este crescut, și este ușor pentru a stoca mai multe haine.Vizibil grila este convenabil pentru tine de a accesa lenjerie de corp, șosete, etc., economie de timp și de spațiu, și păstrarea dulapuri și sertare curat și ordonat. ♘【CURAT ȘI SANITARE】 : ochiurilor de ventilație design este igienic și curat, care poate reduce în mod eficient mirosul de lenjerie de corp și păstra hainele proaspete.Atunci când se utilizează pentru prima dată, este recomandat să curățați caseta de depozitare în primul rând.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades