• Novato
Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei P40 Placat cu Oglindă Orizontală Flip din Piele de Caz cu Suport(Negru) (Culoare : Violet Albastru)

Telefon mobil Caz de Mare pentru Huawei P40 Placat cu Oglindă Orizontală Flip din Piele de Caz cu Suport(Negru) (Culoare : Violet

El rating de la mercancía:
RON 23.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Combinație De Cazuri.Caz Din Piele Scratchproof Caz De Protecție.Greu De Cazuri.Telefon Mobil Cazuri.Incarcator Cazurile De Acoperire. 100% de Înaltă Calitate și Preț Bun Telefon Capacul din spate Buna Performanta instalarea Corectă este important pentru utilizarea cu succes.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebare.1. Design perfect-fit precizie pentru telefonul tău. 2. Simplu, confortabil, ușor de transportat. 3. Flip stand de design set la usurinta pentru vizualizare pe orizontală. 4. În mod adecvat protejează dispozitivele de normal zgârieturi, murdărie, uzură. 5. Toate butoanele și porturile sunt ușor de accesat. 6. La modă.Datorită viclean design, artistic galvanizare oglindă design, cazul este foarte elegant și popular. 7. Notă : produsul real este supusă titlul model, modelul din imagine este doar pentru referință.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades