• Novato
Temporar Culoarea Părului Ceara, Unisex DIY Mat Culoarea Părului Ceara, Vopsea de Par Crema, Multi-Culori Naturale Instant Vopsea de Par Crema de Stil de Păr Ceara pentru Partid, Cosplay, Halloween, Utilizarea de zi cu Zi,Ușor de Curățat (violet & albastru & rosu & verde)

Temporar Culoarea Părului Ceara, Unisex DIY Mat Culoarea Părului Ceara, Vopsea de Par Crema, Multi-Culori Naturale Instant Vopsea

El rating de la mercancía:
RON 31.98

Disponibilitate
El producto está disponible

【Ingrediente naturale】ceara de par de culoare este realizat din ingrediente naturale, fara iritarea scalpului și nici un rău pentru sănătatea ta.Mat culoarea părului ceara noroi vă permite styling si colorare a părului, în același timp.Este profesional de colorare a părului ceara pentru barbati femei. 【Instant DIY Vopsirea Părului 】Minunat temporara a parului de culoare vă ajută să vă pentru a obține culoarea dorită sau gradient de culoare de amestec de 2-3 culori diferite, de asemenea, poate deține părul în loc, în același timp.Bucurați-vă de fiecare zi, pentru a începe cu un nou stil de păr, care sunt proiectate ca iti place la domiciliu în loc de salon. 【Perfect pentru Diferite Ocazii】Temporar culoarea parului este potrivit pentru Festivaluri, Petreceri, Cosplay Petrecere, Cluburi, Petreceri, Halloween, utilizarea de zi cu Zi.Soluție bună pentru cei care îi place de par moarte, cu diferite culori , oferă temporară și fantastic de colorare a părului de culoare și acoperire. 【Cum să Utilizați】1.Spălați-vă părul și uscați-l la 80%. 2. Ia dreptul de suma freca uniform de ceară pe palma și se aplică vopseaua de par pe zona dorită de păr și repetați de mai multe ori, în scopul de stil pentru a produce efectul dorit. 【】 Sfaturi 1. te rog sa faci un test de piele înainte de culoarea parului tau, pentru a evita alergiile după folosind culoarea părului produse. 2. Dacă ai pus prea mult în părul tău și devine greu, tot ce ai nevoie este de a adăuga un pic de apă și perie suplimentar.Sfaturi pentru Diferite Tipuri de Păr.Pentru baieti par scurt, o cutie poate fi folosit de 3 ori în mod normal;.Pentru fete împușcat de păr, o cutie poate fi folosit de 2 ori în mod normal;.Pentru fete lungimea parului, o cutie poate fi folosit doar de 1 ori;.Pentru parul lung, ai nevoie de cel puțin 2 cutii pentru o singură dată, folosind.Sfaturi De Utilizare : .IMPORTANT : este recomandat să faci întotdeauna un test de patch-uri înainte de procedura principală, mai ales daca ai pielea sensibila sau sunt predispuse la reacții.Pentru cele mai bune rezultate, vă sugerăm să pieptene părul tău mai întâi și apoi împărțiți părul în mai multe straturi și colorant separat daca ai parul lung sau parul cret.Acesta este un fenomen normal care parul poate fi harden după culoare.Dacă ai pus prea mult în părul tău și devine greu, tot ce ai nevoie este de a adăuga un pic de apă și perie suplimentar.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades