• Novato
Adeziv Universal Portofel/Titularului Cardului, Titularul Cardului de Credit pentru Spate de Buzunar Telefon Adeziv 3M Autocolant Card Husa Sleeve pentru iPhone/Samsung Galaxy și cele Mai multe Smartphone-uri (Fluture Negru)

Adeziv Universal Portofel/Titularului Cardului, Titularul Cardului de Credit pentru Spate de Buzunar Telefon Adeziv 3M Autocolant

El rating de la mercancía:
RON 17.98

Disponibilitate
El producto está disponible

[Bi-Fold & Secure] Această Bi-fold telefon mobil adeziv card wallet este fabricat de premium, durabil si anti-alunecare din piele pentru deținerea 4 important carduri sau un pic de bani atunci când te duci afară vreau doar pentru a transporta esențiale. [Suportă mai Multe Cărți] maneca se face la o dimensiune universală (4.0 x 2,6 x 0.3 Inch) și se potrivește de până la 4 carduri, cum ar fi : carte de Identitate, carti de credit, permis de conducere, carti de vizita,card de membru, card de asigurare,etc. [Universal Cartelei] titularul cardului De credit se potrivește aproape toate smartphone-uri, mini-tabletă, caz cu o dimensiune minimă de 4 Lcd-uri.Aluneca doar cardurile de credit sau card de IDENTITATE în care titularul cardului și sunteți gata să meargă. [Aderență puternică] 3 M Robust suport Adeziv pentru un puternic, ferm, așteptare lungă durată.Nu va pierde puterea din cauza buzunar caldura, umezeala sau transpiratie. [Material de calitate si Securizat] Adeziv titularul Cardului pentru Spate Telefoane facute de Anti-Alunecare Material PU piele.Portofelul poate deține ferm și ascunde dvs. de credit carduri si bani de buzunar de la care se încadrează, chiar și atunci când buzunar este cu susul în jos!.Acest Bi-Fold telefon mobil adeziv card wallet este fabricat de premium, durabil si anti-alunecare din piele pentru deținerea 4 important carduri sau un pic de bani atunci când te duci afară vreau doar pentru a transporta esențiale.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades