• Novato
Boho Design Vieli Arte Gri Umplut Triunghiuri De Mână Trasă. Perete de Vinil Autocolant Decal Decor Pepinieră, 67 buc. Adeziv Tribal Triunghi pentru Copii de Decorare Dormitor. (Gri)

Boho Design Vieli Arte Gri Umplut Triunghiuri De Mână Trasă. Perete de Vinil Autocolant Decal Decor Pepinieră, 67 buc. Adeziv

El rating de la mercancía:
RON 21.80

Disponibilitate
El producto está disponible

Include 4 foi de decalcomanii de perete; Foaie Dimensiune : 12" x 12" (30 x 30 cm). 67 triunghi decalcomanii.Triunghi de dimensiuni : Mici, 2 inch x 1.9 inch / mediu de 2.9 inch x 2 inch / big 3.3 inch x 2.8 inch.ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ PE PEREȚI ȘI UȘOR DE ÎNDEPĂRTAT.Fabricate din detașabil auto-adezive din pvc material.Durabil și Rezistență la Umezeală.UȘOR PENTRU A LIPI.Fiecare membru al familiei tale poate le lipi!.ANTI-ORBIRE FINISAJ MAT, care dă aspectul de înaltă calitate.Design UNIC de artist Gabriella Pruzzo @vieli_arte.Pur și simplu, coji de fructe și stick-le pe perete.Fabricate din detașabil auto-adezive din PVC material.În condiții de siguranță pe pereți și ușor de îndepărtat.Toate etichetele sunt modele unice create de Vieli, partenerul nostru artist.Modele ei aduce inspirație din natură, viață sălbatică, și un stil nordic în spații.Vieli este un ilustrator independent în prezent locuiesc în frumosul oraș de la Chicago.Ei preferate tehnici sunt acuarelă și tuș, pe care ea iubește pentru a angaja atunci când ilustrează cărți pentru copii și alte elemente conexe.Fiecare design in colectia noastra combina talentul ei și de inspirație pentru a crea modele frumoase : .

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades