• Novato
ZEDINGONELINE Kit Manichiura 9 Piese din Otel Inoxidabil Set de Unghii Profesional de Acasă Pedichiura Unghii Set Portabil de Călătorie Frumusete Set Portabil cu Sac de Moda Nail Clipper Set (de Culoare : C)

ZEDINGONELINE Kit Manichiura 9 Piese din Otel Inoxidabil Set de Unghii Profesional de Acasă Pedichiura Unghii Set Portabil de

El rating de la mercancía:
RON 112.74

Disponibilitate
El producto está disponible

Cuticula trimmer : ideal lopata, cum ar fi structura și unghiul efectiv de echipare cuticula.Este foarte potrivit pentru exfoliere jurul unghiilor.Un frumos artizanale set manichiura; perfect pentru picior, de mână și de îngrijire facială.Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, clare, puternice și durabile.Piele PU caz de piele, perfect pentru stocarea set de unghii.Unghii și unghiile de instrumente, cu trei funcții de mână de îngrijire, de îngrijire facială și picior de îngrijire.9-bucată set de unghii este ambalat într-o frumoasă portabil sac de moda (6.29*4.52 inch), care este ușor pentru a stoca și transporta.Design-ul usor o face partenerul perfect pentru călătorii.Suntem întotdeauna gata să vă ofere cu personalul de serviciu pentru clienți, și vom sluji din toată inima.Nume produs : foarfeca de unghii set Product material : otel steel Product caietul de sarcini : 9-bucată set Product dimensiune : 6.29*4.52 inch (dimensiune toc) Produs de culoare : albastru/maro/verde/roz (din piele de culoare) Potrivit pentru mulțimea : adulți/elderly Tips : 1. Din cauza manuală de măsurare, unele mici erori pot să apară, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.2. Datorită diferite unghiuri de fotografiere și de lumină, ușoară aberatiile cromatice pot să apară, vă rugăm să înțelegeți.3. Vă rugăm să rețineți că, atunci când curățarea produsului, vă rugăm să ștergeți produsul cu apă și o cârpă moale în timp și ștergeți-l uscat.4. Vă rugăm să rețineți că acest produs este ușor de zero degetele, vă rog, puneți-l într-un loc ferit de copii, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades