• Novato
Scutec Scurt, rezistent la apa Unisex Copilul de Scutec Fusta Dinozaur Stil Confortabil pentru Formare Olita(dinozaur, Am cod)

Scutec Scurt, rezistent la apa Unisex Copilul de Scutec Fusta Dinozaur Stil Confortabil pentru Formare Olita(dinozaur, Am cod)

El rating de la mercancía:
RON 39.98

Disponibilitate
El producto está disponible

Butonul Design : Există două butoane în partea de jos pentru a preveni materialul de cotitură în sus, făcându-l mult mai convenabil de a folosi.De înaltă Calitate Material : Bumbac + TPU + fibra de bambus material, enurezisul formare fusta, nu afectează viața copilului.Instruire de Conștientizare : Deci, ca să se dezvolte treptat nevoia de a urina și exercite reținere a facilita o tranziție confortabil pentru a purta lenjerie de corp mic în perioada de mai târziu.Efect bun : pantaloni de Formare sunt mai groase și mai respirabil decât obișnuit lenjerie de corp, și copilul se simte umed dupa pipi, vor fi în mod activ cererea de înlocuire.Dublu Vrac Strâns Curele : Aduce o mai mare confort pentru copilul abdomen, confortabil și elastic.Caracteristică : 1. Butonul Design : Există două butoane în partea de jos pentru a preveni materialul de cotitură în sus, făcându-l mult mai convenabil de a folosi.2. Efect bun : pantaloni de Formare sunt mai groase și mai respirabil decât obișnuit lenjerie de corp, și copilul se simte umed dupa pipi, vor fi în mod activ cererea de înlocuire.3. Dublu Vrac Strâns Curele : Aduce o mai mare confort pentru copilul abdomen, confortabil și elastic.4. Instruire de Conștientizare : Deci, ca să se dezvolte treptat nevoia de a urina și exercite reținere a facilita o tranziție confortabil pentru a purta lenjerie de corp mic în perioada de mai târziu.5. De înaltă Calitate Material : Bumbac + TPU + fibra de bambus material, enurezisul formare fusta, nu afectează viața copilului.Caietul de sarcini : Tip de Element : Formare Copilul Underwear Material : Pur Cotton Style : Dinosaur Size : L dimensiunea Pachetului Lista : 1 x Scutec Fusta .

Specificații declarate

Item Type:
Toddler Training Underwear
Material:
Pure Cotton
Style:
Dinosaur
Size:
L size
Package List:
1 x Diaper Skirt  :

Complementele la marfă

Las novedades