• Novato
Lovelitom Samsung Galaxy Nota 9 [Grad Militar] Cristal Picătură Testat de Protecție Caz Acoperire cu Inel Magnetic de Montare în Mașină Kickstand pentru Samsung Galaxy Nota 9 (Negru)

Lovelitom Samsung Galaxy Nota 9 [Grad Militar] Cristal Picătură Testat de Protecție Caz Acoperire cu Inel Magnetic de Montare

El rating de la mercancía:
RON 15.24

Disponibilitate
El producto está disponible

【COMPATIBILITATE】 – Conceput pentru utilizarea cu Samsung Galaxy Nota 9. 【FUNCȚIONALE】 – 360°Rotativ Kickstand Design Metal kickstand poate roti la 360°, ușor să se rotească și robust pe caz.Construit în kickstand vă oferă confortul de a viziona clipuri video și filme hands-free cu confortul dorit și de stabilitate.În plus, built-in de metal magnetic foaie de stabil de adsorbție, care poate fi absorbit direct magnetic mașină mount titularului. (Nu include magnetic suport de montare auto). 【ÎNALTĂ CALITATE & HANDMADE】 – PRECIS DECUPAJ Toate butoanele și de interfață de utilizator-design prietenos pentru a evita demontarea frecventă.Și cazul decupaje perfect pentru boxe, aparat de fotografiat și gaura de încărcare vă permite să acces ușor la toate funcțiile și convenabil pentru încărcarea telefonului, fără a scoate caz. 【PROTECȚIE COMPLETĂ】 – Perfect protecție Anti-zero, Anti-amprente transparenta monostrat capacul din spate afișează true color al telefonului.Militar-Grad de Protecție cu Pernă de Aer de Tehnologie pentru toate colțurile, și toate în jurul valorii de protecție pentru dispozitivul dvs. cu un design subțire. 【SATISFACȚIE GARANTATĂ】 - Dacă aveți orice întrebări sau ceva să te simți nemulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin E-mail.vom fericit pentru a rezolva pentru tine !.Compatibil cu Telefon de mai jos NUMAI : Samsung Galaxy Nota 9 Caracteristici Produs : 1. Se Potrivesc Perfect : Gaura de taiere, este ușor pentru a accesa toate porturile, difuzoare, încărcătoare.Sunet și butoane de comutare sunt receptiv. 2. Construit în Kickstand : Built-in Kickstand este ușor pentru film și video.În același timp, acesta poate fi atașat magnetic, Suport auto.Este convenabil pentru tine de a naviga pe traseu atunci când de conducere. 3. Camera de Protecție : a Ridicat buzele sunt plasate strategic în spatele fiecare colt pentru a se asigura de fotografiat și de protecție spate. 4. De înaltă Calitate material : Anti-zero, Anti-amprente transparenta monostrat capacul din spate afișează true color al telefonului.TPU moale bara de protectie cadru paznici telefonul în siguranță, în timp ce super-ușor de pus și elimina. 1 x Samsung Galaxy Nota 9 Telefonul Caz.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades