• Novato
1.5 500 de Etichete Multumesc Autocolante de Flori, 2 Modele, Rotund Etichete pentru mediul de Afaceri, Comercianți cu amănuntul, Magazine, produse de Panificație,Magazine pentru a Utiliza pe Saci, Cutii și Plicuri (Alb)

1.5 500 de Etichete Multumesc Autocolante de Flori, 2 Modele, Rotund Etichete pentru mediul de Afaceri, Comercianți cu amănuntul,

El rating de la mercancía:
RON 17.98

Disponibilitate
El producto está disponible

1.5 cm Diametru. 500 de etichete.Autocolante sunt auto-adeziv, în saci, cutii, ambalaje, plicuri și chiar încasări pe pasta plin de sincere mulțumiri, a spori client e bine pentru tine.Ele sunt ușor de coaja sau paste, nu va cădea cu ușurință, și nu va lăsa urme după ruperea place obișnuit autocolante.Autocolante noastre sunt perfecte pentru magazine de vânzare cu amănuntul, brutării, magazine alimentare, livrare cutii, de vacanță sau de vânzări de vacanță, cadouri, artizanat, etc. Dimensiunea de 1,5 inch este mai mare decât cea de 1 inch, și este mai evidentă în utilizarea de zi cu zi.Vă sugerăm să utilizați autocolante noastre, care vă va oferi mai multe avantaje în afaceri.Dacă nu există nici o problemă cu produsul, oferim rambursare sau înlocuire serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 1.5/2 cm în Diametru. 500 de etichete.Autocolante sunt auto-adeziv, în saci, cutii, ambalaje, plicuri și chiar încasări pe pasta plin de sincere mulțumiri, a spori clienții bun pentru tine.Ele sunt ușor de coaja sau paste, nu va cădea cu ușurință, și nu va lăsa urme după ruperea place obișnuit autocolante.Dimensiunea de 1,5/2 inch este mai mare decât cea de 1 inch, și este mai evidentă în utilizarea de zi cu zi.Vă sugerăm să utilizați autocolante noastre, care vă va oferi mai multe avantaje în afaceri. 1.5/2 cm în Diametru. 500 de etichete.Autocolante sunt auto-adeziv, în saci, cutii, ambalaje, plicuri și chiar încasări pe pasta plin de sincere mulțumiri, a spori clienții bun pentru tine.Ele sunt ușor de coaja sau paste, nu va cădea cu ușurință, și nu va lăsa urme după ruperea place obișnuit autocolante.Dimensiunea de 1,5/2 inch este mai mare decât cea de 1 inch, și este mai evidentă în utilizarea de zi cu zi.Vă sugerăm să utilizați autocolante noastre, care vă va oferi mai multe avantaje în afaceri.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades