• Novato
De uz casnic de Orez Găleată de Orez Dozator de Lemn Masiv, cu capacitate Mare de Orez Găleată de Bucătărie Depozitare a Alimentelor Recipient Potrivit pentru Orez și Cereale Alimentare Recipient de Stocare (Size : B)

De uz casnic de Orez Găleată de Orez Dozator de Lemn Masiv, cu capacitate Mare de Orez Găleată de Bucătărie Depozitare a Alimentelor

El rating de la mercancía:
RON 641.94

Disponibilitate
El producto está disponible

Acces facil-atunci când doriți pentru a pune orezul intr-o oala de orez sau tigaie, etc., atunci când doriți să gătească orez, chiar vrei să fi capabil de a apuca orezul în mai puține etape, care este exact ceea ce ai folosi un orez dozator deținute. [Gamă largă de aplicare]-gama Larga de aplicare, cereale integrale în bucătărie pot fi plasate la va.Prin scala vizuală fereastră, puteți observa rezerve în timp real, care pot fi plasate în orice bucătărie sau chiar un dulap. [Material] totul este făcut din lemn masiv, și selectate de lemn de salcâm vid de înaltă frecvență de uscare a materialelor pentru a se asigura că orezul găleată este mai puternic. 【Depozitare Acoperă】ciuperci Mici ocupe, sentimentul de mână confortabil și aderență bună, convex canelură în partea de jos a capacului este blocat în loc, ceea ce face sigiliul mai puternic. [Detalii] pin-and-socket catarama este astupat și pană-conectat, fără a fi nevoie de tradiționale cercuri de fier, care este mai ferm și mai durabil.Suprafața de orez găleată este slefuit si lustruit, și ungere de îngrijire este mult mai durabil. [Gamă largă de aplicații]- dozatoare Noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de alimente uscate si cereale.Stoca convenabil orez, făină, nuci, fasole, porumb, boabe de cafea sau gustări.Nume : orez dozator, orez container, distribuitor produse alimentare, produse alimentare container, container pentru alimente de grup, cereale container Material : solid wood Color : retro Size : ca shown Application : Depozitare de produse alimentare, snacks-uri, etc. Lista de ambalare : orez dozator (nu inclusiv altele)note : Deoarece este lucrat manual, are un 1-3intr-simt, vă rugăm să understand Since fiecare monitor este diferit, culoarea din imagine este ușor diferită.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să trimiteți un e-mail să mă contactați, vă vom contacta în termen de 24.

Specificații declarate

Complementele la marfă

Las novedades